Forslag til din forskudsopgørelse

SKAT gør klar til at udsende ændringsforslag til din forskudsopgørelsen for 2021, hvis din økonomi har ændret sig. 

Har din økonomi ændret sig over det seneste år?

Hvis din økonomi har ændret sig over det seneste år, så er det en god idé at være lidt ekstra opmærksom på breve fra SKAT i de kommende uger. SKAT gør nemlig klar til at udsende ændringsforslag til din forskudsopgørelse for 2021, hvis du altså har haft ændringer i din økonomi.

Ændringsforslaget til din forskudsopgørelse er baseret på oplysninger fra din årsopgørelse og indberettet løn, dagpenge, pension m.v.

Det er derfor vigtigt, at hvis du har haft ændringer i din økonomi, at du gennemgår ændringsforslagene, inden de træder i kraft.

Ændringsforslagene træder automatisk i kraft 

Ændringsforslagene indtræder automatisk, hvis du ikke selv aktivt ændrer det via SKATs hjemmeside. 

Det skal du gøre, hvis du er enig i forslaget

Hvis du er enig i forslagene, så skal du ikke gøre noget. Ændringsforslagene træder automatisk i kraft 15 dage efter, du har modtaget forslagene fra SKAT. Din nye forskudsopgørelse vil være gældende med de nye, rettede tal fra den efterfølgende måned. 

Det skal du gøre, hvis du IKKE er enig i forslaget

Hvis du IKKE er enige i forslagene, så skal du selv aktivt ind og rette din forskudsopgørelse senest 15 dage efter, du har modtaget forslagene fra SKAT. Du kan med fordel afvise hele forslaget via knappen "afvis", som du finder øverst på forslaget fra SKAT. 

Vores kompetencer spænder bredt 
– skal vi også rådgive dig?

Se vores ydelser

cta ikon
bubble