Nærværende og personlige revisorer, der skaber tryghed for dig

Som kunde hos Status Revision er du mere end blot et nummer i rækken. Alle kunder er vigtige for os, og alle kunder får en personlig og konkret opgaveløsning og rådgivning i et forståeligt sprog, da vi tror på, at det skaber den største værdi. 

Vi er din tryghed for, at opgaver bliver løst rigtigt og til tiden. Vi udfordrer dig også altid gerne, hvis vi kan se potentialer eller nye måder at gribe processerne an på. Vore ydelser tager altid udgangspunkt i dig, din virksomhed og ikke mindst dine mål, da vor tilgang handler om udvikling og fremdrift.

Se vores ydelser

Vores kerneværdier

Mennesket

Bag ethvert regnskab findes en kompleks virkelighed. Vi tror på, at de bedste og mest langtidsholdbare løsninger findes gennem en ligeværdig, løsningsorienteret og konstruktiv dialog, og vores dedikerede medarbejdere brænder for at tage denne dialog hver dag.  Hos os er mennesket bag virksomheden i fokus – det skaber de bedste resultater.

Udvikling

Nøglen til udvikling findes i kombinationen mellem et internt og eksternt fokus. I vor rådgivning ser vi muligheder frem for begrænsninger. I fællesskab får vi skabt en god strategi og optimeret processer, så den gode udvikling sikres.

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med god kvalitet. Alle vores medarbejdere er engagerede, fagligt velfunderede og brænder for at yde en god service. Det betyder, at vi kan levere et professionelt stykke arbejde på et højt fagligt niveau HVER GANG.

Tryghed handler om tillid til hinanden

Det er en tillidssag at overlade en del af din virksomhed til os som revisorer, og vor fornemmeste opgave er derfor at opbygge en tillid hos dig, så du med tryghed i sindet ved, at din bogføring, regnskaber og rådgivning bliver udført efter bogen.

Vi vil være en sparringspartner, som du bruger mere end den ene gang om året, hvor regnskabet skal godkendes – Vi vil være den kernerådgiver, som du løbende sparer med, og som kender din virksomhed indgående, og som derfor kan bidrage med indsigt og kompetencer, når du har brug for det. Vi er aldrig mere end et kald væk. 

Mød vores medarbejdere

Hos os har alle medarbejdere en stemme, og vi har en flad organisationsstruktur, hvor der er kort vej fra idé til beslutning til handling.
Anette Dam Jacobsen, Partner

Vi vil være din sparringspartner og rådgiver

Kontakt os

cta ikon
bubble