Fælles kræfter og vision

Status Revision er resultatet af en fusion af de to rådgivnings- og revisionsvirksomheder, Rathmann & Mortensen og RID REVISION, der har eksisteret siden henholdsvis 1989 og 1992. Vi har derfor en god erfaring at trække på. 

Grundlaget og motivationen for fusionen kan du læse mere om her. En afgørende faktor for fusionen har været at fremtidssikre os og samle kræfterne, så Status Revision kan få endnu flere kompetencer ”in house”, hvilket skal sikre en god balance for både kunder, medarbejdere og virksomheden. 

Status Revision blev stiftet d. 1. juli 2022, og i ejerkredsen er Daniel Beck Mortensen, André Thorsten Jørgensen og Anette Dam Jacobsen. De tre ejere er en del af partnerkredsen, der desuden består af Tommy Rathmann og Karen Hansen Lyse, der er tidligere ejere af Rathmann & Mortensen og RID REVISION.

Nærvær, lokal forankring og faglig bredde danner rammerne om vor tilgang

Hos Status Revision er vi nærværende og yder en personlig tilgang til rådgivning og revision kombineret med en indsigt og faglighed, der spænder bredt. Vi brænder for at skabe fremdrift hos vore kunder og være en tillidsfuld og uafhængig sparringspartner for både den helt lille virksomhed til den større virksomhed.

Vi er lokale og vil gerne have en almennyttig profil, hvorfor vi udvælger og støtter en del lokale initiativer og arrangementer, ligesom vi deltager i lokale erhvervsnetværk. Desuden bruger vi vor faglighed til jævnligt at tage praktikanter ind og lære dem op, således at kan vise, at revisionsbranchen er en spændende branche at arbejde i.

Se vores ydelser

Status betyder for os at skabe balance gennem et konstant fokus på den menneskelige relation, udvikling og naturligvis den høje kvalitet i vores arbejde.
Anette Dam Jacobsen, Partner

Et stærkt netværk af faglighed i ryggen

Hos Status Revision er vort netværk i orden. Vi er medlem af Kreston Danmark, som er en del af det verdensomspændende Kreston International, som består af uafhængige godkendte revisionsvirksomheder. Kreston er et stærkt netværk, som vi bruger til kvalitetssikring, erfaringsudveksling samt kontakt til udenlandske revisorer mv.

Vi er også medlemmer af FSR – danske revisorer, som er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Medlemskabet sikrer os konstant ajourført viden.

 

André Aalykke Jørgensen

Har du spørgsmål,
så ring til André

+45 50 57 50 96
atj@statusrevision.dk

Daniel Beck Mortensen

Har du spørgsmål,
så ring til Daniel

+45 50 77 55 10
dbm@statusrevision.dk

Anette Dam Jacobsen

Har du spørgsmål,
så ring til Anette

+45 76 74 92 19
adj@statusrevision.dk

Vi vil være din sparringspartner og rådgiver

Kontakt os

cta ikon
bubble